Ekdom In De Ochtend

Paul live gehypnotiseerd

  1. Nieuwschevron right
  2. Paul live gehypnotiseerd

Op Wereld Hypnosedag had Frank een verrassing voor Paul: een hypnose live in de uitzending. Na enige twijfel ging Paul er toch voor en werd onder handen genomen door Jos Claus.

Tja... Frank weet dat Paul niet zo van verrassingen houdt, maar toch durfde hij het op Wereld Hypnosedag aan om een verrassing van jewelste op zijn radiovriendje af te vuren: een hypnose.

Schoorvoetend

Klinkt superlogisch, maar het werd allemaal maar schoorvoetend ontvangen. Eenmaal de knoop doorgehakt, ging Paul er wel volledig voor en dook met hypnotiseur Jos Claus een rustige ruimte in om daar onder handen genomen te worden. Frank nam de knoppen over, maar keek wel ondertussen hoe het Paul verging.

En schrok daar best wel van! Helemaal relaxed en onderuitgezakt, licht in trance zat Paul in de andere studio. Maar wat precies gaande was en wat de gevolgen waren, werd pas later duidelijk

Even terug in trance

Hypnotiseur Jos kwam later met Paul terug in de studio en Paul dacht werkelijk nergens 'last' van te hebben. Klinkt ook wat negatief, maar hij was ontspannen en twijfelde over het effect... Tot Jos hem even 'terughaalde' in de 'andere staat van bewustzijn. Even zakte Paul weer helemaal weg. Check de video en de uitleg hieronder maar:

Een beetje beduusd maakte hij de uitzending af, maar al met al viel het hem heel erg mee. Maar voor herhaling vatbaar? Mwoah...

Ster advertentie
Ster advertentie