Nieuws

Afscheidstournee Doe Maar geannuleerd wegens ziekte Henny Vrienten

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Afscheidstournee Doe Maar geannuleerd wegens ziekte Henny Vrienten

De geplande afscheidstournee van Doe Maar van dit najaar gaat niet door. Concertorganisator Mojo laat weten dat de reeks optredens geannuleerd wordt omdat Henny Vrienten ziek is.

"Henny en de andere Doe Maar-leden, alsmede de crew en natuurlijk alle fans, keken enorm uit", laat Mojo weten. "We betreuren allen dat de tour geen doorgang kan vinden en wensen Henny veel beterschap en sterkte." Het is niet bekend met welke ziekte Vrienten te kampen heeft. De organisator verzoekt om de privacy van de 73-jarige muzikant en zijn gezin te respecteren.

Het annuleren van de Lijf aan Lijf-tournee komt bijzonder onverwachts: deze week werden nog extra optredens aangekondigd om de verlaagde capaciteit bij poppodia op te vangen. De geannuleerde optredens worden niet ingehaald.

De Lijf aan Lijf-tournee zou eigenlijk in het najaar van 2020 plaatsvinden, maar die optredens moesten vanwege de coronacrisis worden afgezegd. De meest recente optredens van de band achter hits als Smoorverliefd, Is Dit Alles en Sinds 1 Dag Of 2 (32 Jaar) vonden plaats in het najaar van 2018.

Doe Maar in de NPO Radio 2 Top 2000

Doe Maar staat in 2020 zeven keer in de NPO Radio 2 Top 2000. De hoogste notering is voor Sinds 1 Dag Of 2 (32 Jaar), dat op plek 473 staat.

Ster advertentie
Ster advertentie