STER Advertentie

Top 2000 Nieuws

Paul McCartney komt in december met nieuw album: McCartney III

Paul McCartney brengt op 11 december zijn nieuwe album McCartney III uit. De plaat volgt ruim vijftig jaar na de release van zijn eerste soloalbum McCartney.

Miley Cyrus werkt aan nieuw album met Metallica-covers

Na verschillende covers is Miley klaar voor meer: ze laat weten druk bezig te zijn met het opnemen van een nieuw album vol covers van Metallica.

Toto (op)nieuw leven ingeblazen door Steve Lukather en Joseph Williams

Steve Lukather en Joseph Williams gaan opnieuw touren met Toto. De band gaat in een nieuwe samenstelling de wereld over met de Dogs of OZ-tour. Het is de vijftiende keer dat de band nieuw leven wordt ingeblazen.

Miley Cyrus blaast internet omver met cover van The Cranberries' Zombie

Miley Cyrus gaat nog even verder met het coveren van klassiekers. Tijdens het Save Our Stages Fest op Whisky a Go Go geeft ze een eigen draai aan 'Zombie' van The Cranberries.

Eric Clapton trakteert publiek op intieme versie van 'Layla'

Derek and the Dominos scoort in 1970 een hit met het nummer 'Layla'. Gitarist en zanger van de opgeheven band, Eric Clapton, brengt hun klassieker in 2014 op intieme wijze opnieuw naar het podium.

John Mayers onvergetelijke gitaarsolo tijdens zijn eerste keer Pinkpop

John Mayer is jarig en daarom blikken we terug op zijn eerste keer live op Pinkpop in 2010.

Hoe 'Under The Bridge' bijna niet werd uitgebracht

'Under The Bridge' werd in 1992 uitgebracht op het Red Hot Chili Peppers album Blood Sugar Sex Magik. Het groeide uit tot een grote hit, maar zou zonder producer Rick Rubin het daglicht misschien wel nooit gezien hebben.

Liam Gallagher over 'Wonderwall': 'Ik kan dat fucking nummer niet meer uitstaan'

‘Wonderwall’ is in de Verenigde Staten tot op de dag van vandaag het meest gestreamde nummer uit de jaren negentig op Spotify. Het nummer heeft maar liefst een miljard streams weten te behalen op Spotify.

Stevie Wonder brengt twee nieuwe nummers uit

Stevie Wonder heeft twee nieuwe nummers uitgebracht en heeft ook laten weten zijn label Motown te verlaten voor zijn nieuwe label So What the Fuss Records.

Green Day deelt archiefbeelden uit 1996 van Insomniac-tour

Green Day heeft archiefbeelden gedeeld van hun Europese tournee om het vijfentwintig-jarige bestaan van het album Insomniac te vieren.

Michael Kiwanuka speelt betoverende live versie van 'Cold Little Heart'

Michael Kiwanuka staat al drie jaar steevast in de Top 2000 met zijn 'Cold Little Heart'. In 2017 geeft Kiwanuka op Lowlands een betoverend optreden met dit nummer.

Acht dingen die je niet wist over 'Imagine' van John Lennon

Op 9 oktober 1940 werd John Lennon geboren. De grootste hit uit zijn carrière is ongetwijfeld 'Imagine'. Dit zijn acht dingen die je nog niet wist over het nummer.

[sp_general_ankeiler][/sp_general_ankeiler][sp_general_ankeiler][/sp_general_ankeiler]