Top 2000 Nieuws

Roger Taylor: van bioloog naar Queen-drummer

Queen-drummer Roger Taylor is jarig! Onlangs werd hij in het Gouden Trommelvlies in het zonnetje gezet.

Green Day covert Kiss Rock And Roll All Nite tijdens opening Hella Mega Tour

De Hella Mega Tour is vorige week afgetrapt in Dallas, Texas. Green Day verraste het publiek met een keiharde cover van Kiss Rock And Roll All Nite.

Wouter, Frank, Jeroen en Simone draaien vrijdag de beste 80's-muziek

Vanavond draaien Wouter van der Goes, Frank van 't Hof, Jeroen van Inkel en Simone Walraven de hele avond de beste muziek uit de jaren tachtig. Laat je tussen 18:00 en 00:00 uur onderdompelen in nostalgie!

Concertfilm Bruce Springsteen & The E Street Band is onderweg

In samenwerking met Sony Music brengen Bruce Springsteen & The E Street Band een concertfilm uit. Het gaat om twee shows die Springsteen met zijn band speelde tijdens de MUSE-concerten in 1979.

Coldplay kondigt nieuw album Music Of The Spheres aan

Coldplay heeft zojuist de komst van hun negende studioalbum aangekondigd. Music Of The Spheres komt uit op 15 oktober.

De controverse rondom de albumcover van Sticky Fingers

Het is het jaar 1971 als The Rolling Stones album Sticky Fingers uitbrengen. De albumhoes met een werkende rits is welbekend, maar zorgde voor veel controverse.

Documentaire over The Doors-zanger Jim Morrison aangekondigd

Het leven van Jim Morrison is binnenkort te zien op het grote scherm. Er is een documentaire in de maak, gefocust op de frontman van The Doors.

Paul McCartney deelt trailer van documentaire over levenswerk

De trailer van documentaire McCartney 3, 2, 1, is uitgekomen. In de zesdelige serie gaan Rick Rubin en Paul McCartney in gesprek over het werk van Macca.

Toto kondigt extra show aan in Nederland

Naast het eerder uitverkochte concert op vrijdag 15 juli 2022 in Ziggo Dome kondigt Toto een extra show aan in Nederland. Op 12 juli staat de band in 013 Poppodium in Tilburg.

Arctic Monkeys' Matt Helders speelt drumduet met elfjarige Nandi Bushell

Internetsensatie Nandi Bushell heeft na haar samenwerking met Dave Grohl een legendarische drumsessie met Matt Helders gedaan. Samen speelden ze I Bet You Look Good On The Dance Floor en Brianstorm.

De vijf grootste hits van André Hazes

Bij leven scoorde André Hazes al zo'n zestig hits en ook postuum deden enkele nummers het enorm goed, maar wat waren nu zijn vijf hoogste noteringen in de Nederlandse hitlijsten?

George Michaels zoektocht naar ware liefde

Vier jaar na zijn dood blijft George Michael een van de meest geliefde artiesten uit de Top 2000. Al zijn liedjes schieten omhoog in de lijst en we mogen zelfs een ander pareltje verwelkomen: One More Try, een hit uit 1988.

    STER Advertentie
    [sp_general_ankeiler][/sp_general_ankeiler][sp_general_ankeiler][/sp_general_ankeiler]