STER Advertentie

Top 2000 Nieuws

Meer dan 250 Linkin Park-fans coveren 'In The End' vanuit huis

Ook in tijden van quarantaine weten mensen creatief te blijven! Zo hebben meer dan 250 Linkin Park-fans vanuit huis hun versie van 'In The End' opgenomen. Het eindresultaat mag er zijn!

Bruce Springsteen lanceert album met concertopnames uit 1999

Bruce Springsteen heeft een van zijn meest legendarische shows uitgebracht op album.

Amy Macdonald miste bijna haar eerste optreden op Pinkpop

In de Top 2000 a gogo vertelt Amy Macdonald over haar eerste singles en hoe haar show op Pinkpop bijna in het water viel.

Typhoon opent nieuwe seizoen Zomergasten

Glenn de Randamie, beter bekend als Typhoon, opent op 19 juli het nieuwe seizoen van het tv-programma VPRO Zomergasten.

Frank Boeijen schreef 'Zeg Me Dat Het Niet Zo Is' over afscheid van dierbare

Het nummer verscheen op het album Een Zomer Aan Het Eind Van De Twintigste Eeuw in 1989. In deze aflevering van Top 2000 a gogo vertelt Frank Boeijen over het verhaal achter 'Zeg Me Dat Het Niet Zo Is'.

Pearl Jam laat voor het eerst in twee jaar live van zich horen

Voor het eerst in twee jaar is Pearl Jam weer 'samen live' te bewonderen. Ze maakten een liveversie van 'Dance Of The Clairvoyants', een track van het nieuwe album Gigaton.

George Michaels hartverscheurende ode aan Freddie Mercury

George Michael brengt in 1992 een ode aan Freddie Mercury met een bijzondere live-uitvoering van 'Somebody To Love'. Achter de opname gaat een hartverscheurend verhaal schuil.

Zo zou 'Dodenrit' van Drs. P klinken als het in 2020 was geschreven

'Dodenrit' is een Nederlandse klassieker uit de jaren '70. Hoe zou het nummer klinken als het nu uitgebracht zou worden? WILDGROEI waagt een poging.

Adam Lambert annuleert Europese tour en komt niet met vervangende data

Tickets voor een concert van Adam Lambert? De zanger heeft laten weten de concerten in Europa te cancelen en helaas niet te komen met vervangende data.

'Bad Boys' van Inner Circle werd verkeerd begrepen

'Bad Boys' werd in de jaren 80 gebruikt voor de tv-show Cops. Songwriter Ian Lewis heeft in een interview met Rolling Stone aangegeven dat het nummer nooit goed is begrepen door het publiek.

Dit zijn de beste producties van Babyface

Aan het begin van elke maand zet One'sy een producer of songwriter in het zonnetje tijdens de Soul Night. Deze maand koos ze samen met haar luisteraars de beste nummers geproduceerd door Babyface.

Yello plukt nog steeds de vruchten van oude hit 'Oh Yeah'

Boris Blank, de creatieve motor achter de Zwitserse electronica band Yello, vertelt het ontstaan van zijn muzikale werkwijze en het ontstaan van het nummer 'Oh Yeah'.

[sp_general_ankeiler][/sp_general_ankeiler][sp_general_ankeiler][/sp_general_ankeiler]