Nieuwe hobby Tino Martin levert politiebezoek op

Vliegen met drone geen succes

Tino Martin houdt met de nieuwe coronamaatregelen nog maar weinig afspraken over in zijn agenda. Hij begon daarom een nieuwe hobby, maar die pakte anders uit dan verwacht…

Door de strengere maatregelen kan Tino Martin bijna niet meer optreden. Hij vertelt: "Nu is het echt helemaal lamgeslagen. Dit is de enige afspraak die ik in mijn agenda heb staan." En daarmee bedoelt hij natuurlijk een bezoekje aan Jan-Willem Start Op!.

Nieuwe hobby

Tino geeft toe dat hij met weinig nieuwe hobby’s is begonnen in deze tijd. "Het klinkt zo cliché, maar zingen en alles wat ik daarom deed, was mijn hobby", legt hij uit. "Ik ben geen jongen die verder hobby's heeft." Toch heeft Tino wel een nieuwe gadget in huis gehaald om de tijd mee te door te komen. Hij vertelt: "Ik had een drone gekocht en gisteren dacht ik eindelijk: 'Ik ga ermee vliegen'." Het apparaat kan wel vijfhonderd meter hoog en ver vliegen. "Ik was helemaal onder de indruk van dat ding", vertelt Tino. "En toen ging ineens de deurbel en stond de politie voor de deur." Hij kreeg een duidelijke waarschuwing dat hij er niet meer mee mocht vliegen, omdat de politie hem anders in beslag zou nemen. Hij begrijpt wel dat de politie even langs kwam. "Die dingen kunnen echt gevaarlijk hoog vliegen en ik woon op een aanvliegroute", legt hij uit. "Dus die hobby is me alweer snel ontnomen. Dat vind ik echt jammer."

Benieuwd naar Tino Martins kijk op het schrijven van muziek tijdens de coronacrisis? Bekijk dan het fragment hieronder:Jan-Willem Start Op!

Je hoort Jan-Willem Start Op! iedere werkdag tussen 06:00 en 09:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

STER Advertentie
STER Advertentie