Young Gun Silver Fox speelt TopSong live

'Kids'

Niemand minder dan Young Gun Silver Fox betrad vandaag het podium van de ochtendshow. Ze speelden 'Kids' live en daar was Jeroen héél enthousiast over.

Dit is zeker niet de eerste keer dat de mannen van Young Gun Silver Fox te gast waren bij Jan-Willem Start Op! Vorige keer grapten Jan-Willem en Jeroen al dat ze de sleutels van de studio wel mochten hebben, omdat ze regelmatig langskomen. En dat enorm goed beviel. Dat was vanochtend niet anders. 

Het Amerikaanse duo, bestaande uit Shawn Lee en Andy Platts, heeft een fantastisch jaar achter de rug. In februari brachten ze een nieuwe plaat uit, genaamd 'Canyons', die op dit moment in Nederland op de zesde plaats in de Vinal Charts staat.  'Kids' is de openingstrack van deze plaat. Dit nummer werd in februari al bekroond tot NPO Radio 2 TopSong en klinkt live ook óntzettend lekker.

Check hun optreden hieronder: 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties