Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Winnaars Sebastiaan en Tijs gingen naar U2 in Las Vegas: "Echt fantastisch!"

foto: Eigen fotofoto: Eigen foto
  1. Nieuwschevron right
  2. Winnaars Sebastiaan en Tijs gingen naar U2 in Las Vegas: "Echt fantastisch!"

De gelukkige winnaars van de kaarten voor U2 in Las Vegas zijn luisteraars Sebastiaan en Tijs. Afgelopen weekend hadden zij dé concertervaring van hun leven.

Ze printten de Jan-Willem Start Op! verkiezingsposter uit, duimden alsof hun leven er vanaf hing, en toen stond daar drie weken geleden zomaar Jeroen Kijk in de Vegte voor hun neus met een grote gouden cheque. Vader Sebastiaan en zoon Tijs spoorden met de Jan-Willem Start Op! verkiezingsposter niet alleen heel veel mensen aan om te gaan stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen, ze wonnen er ook die felbegeerde kaarten voor U2 in Las Vegas mee. Afgelopen weekend was het eindelijk zover, in Jan-Willem Start Op! doet Sebastiaan verslag.

'In de verbazing'

"Het was fantastisch, wat een geweldig concert, écht fantastisch", vertelt Sebastiaan enthousiast. In de bijzondere concertzaal zie je links, rechts én boven je een zee aan beeldschermen, waar continu andere landschappen en scenarios op geprojecteerd worden. "Vanaf het moment dat het concert begint, zit je gewoon in de verbazing", vertelt Sebastiaan. "Het was zo te gek om dit met m'n zoon te doen. Het is een concerttraditie die we hebben overgegeven aan de jongere generatie."

Bekijk hieronder het hele fragment:

Jan-Willem Start Op!

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 6.00 tot 9.00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie