Wat is Pokémon Go?
article

12 juli 2016 17:18

Je hebt er al vast iets over gehoord of gelezen: Pokémon Go. Maar wat is het eigenlijk? We probeerden het uit bij NPO Radio 2.


Kleurrijke Japanse monstertjes

Twintigers en dertigers herrineren zich vast nog wel de Pokémon-rage van zo'n vijftien jaar geleden. Het begon als een Nintendo-spel en er volgende een langlopende tekenfilmserie (die in Japan nog steeds uitgezonden wordt), merchandise en nog talloze andere computerspelletjes. Het Pokémon-themanummer 'Gotta Catch 'Em All' stond vorig jaar zelfs in de Top 2000 genoteerd. De kleurrijke Japanse monstertjes zijn nu helemaal terug met de lancering van de game Pokémon Go, verkrijgbaar als app voor je smartphone.

Pokémon-vrij?

Het doel van Pokémon Go is het opsporen en verzamelen van de monsters, zodat je een Pokémon-gevecht kunt aangaan. Dat klinkt heel spannend allemaal! De onverschrokken Wouter van der Goes wil weten of er in het NPO Radio 2-pand ook Pokémons verstopt zitten en loopt met zijn collega Elkana door de gangen op zoek naar de beestjes. Is NPO Radio 2 Pokémon-vrij of krioelt het hier van de beestjes?

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om dit Facebook-bericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Een Pokémon in de Radio 2-studio?!

Oproep


Contact met Wout2Day

Neem contact op met Wout2Day

Stuur een bericht


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie1 Reacties

Geschreven door:   Sima 19 september 2018 - 00:05 uur

Please let me know if you're looking for a article author for
your weblog. You have some really great posts and I believe I would
be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd absolutely
love to write some material for your blog in exchange for a link back to mine.
Please blast me an e-mail if interested. Thanks!


Have a look at my homepage :: simply click the up Coming document: http://search.un.org/search?ie=utf8&site=un_org&output=xml_no_dtd&client=UN_Website_en&num=10&lr=lang_en&proxystylesheet=UN_Website_en&oe=utf8&q=saude&Submit=Go