Wout2day

Annemieke spreekt Barry Hay en JB Meijers op Curaçao over nieuwe single

foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. Annemieke spreekt Barry Hay en JB Meijers op Curaçao over nieuwe single

Annemieke was gister tijdelijk een Caribische reporter: ze sprak vanuit het zonnige Curaçao met Barry Hay en JB Meijers over nieuwe muziek en de samenwerking met Danny Vera.

Frank belt tijdens Wout2Day met Annemieke, die heerlijk aan het genieten is op Curaçao. Annemieke is uitgenodigd in het huis van Barry Hay, waar ze samen met JB Meijers over nieuwe muziek praat. Er is namelijk een nieuw project onderweg!

Fiesta de la Vida

Op 5 november staan Barry, JB en Danny Vera samen in Ziggo Dome tijdens Fiesta de la Vida. Voor het zover is komt er eerst nog nieuwe muziek: "Het project is eerst een cd", vertelt Barry. "We hebben veertien nummers opgenomen, het is de tweede cd die we hebben gemaakt samen. Dit is voor de show op 5 november in Ziggo Dome genaamd Fiesta de la Vida. Ons is gevraagd een nummer te schrijven met dezelfde naam, en dat vond ik een verschrikkelijk idee", zegt Barry grappend. "Toen sprong ik erin en toen kwam het allemaal goed", vult JB Meijers aan.

Wat is de rol van Danny Vera?

Hoe is Danny Vera in dit hele verhaal betrokken geraakt? Luister hieronder naar het hele gesprek tussen Annemieke, Barry Hay en JB Meijers.

Annemieke deelt primeur single met Danny Vera en Barry Hay op Curaçao

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wout2Day

Je hoort Wout2Day iedere maandag t/m donderdag tussen 18.00 en 20.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie