Wout2day
KRO-NCRV

Boer zoekt Vrouw-speeddater Inge blikt terug: 'Rob valt toch op een ander type vrouw'

foto: KRO-NCRV
  1. Nieuwschevron right
  2. Boer zoekt Vrouw-speeddater Inge blikt terug: 'Rob valt toch op een ander type vrouw'

Tijdens de speeddates in Boer zoekt Vrouw moesten de boeren zware beslissingen maken: de helft van de deelnemers moest naar huis. Wouter van der Goes spreekt met Inge, die door boer Rob naar huis werd gestuurd.

Tijdens Wout2day blikt Wouter van der Goes iedere maandagavond terug op de nieuwe aflevering van Boer zoekt Vrouw. Afgelopen zondag stonden de speeddates op het programma in de immens populaire tv-serie. Een spannend moment voor de boeren, die de briefschrijvers dan voor het eerst in het echt ontmoeten. Een van die briefschrijvers was Inge, die door boer Rob werd uitgenodigd. Na een speeddate van vijf minuten koos Rob er echter voor om haar niet uit te nodigen voor de volgende ronde.

Bijzonder koffertje

Inge viel tijdens de aflevering op door de gesprekken over een koffer die zij achterin haar auto had liggen: "Ik had een koffer vol vibrators", legt ze uit tijdens Wout2day. "Die verkocht ik op dat moment. Dan ging ik langs bij meidenavonden en legde ik uit hoe het werkte. Die had ik altijd in m'n auto liggen, dus zo kwam het gesprek erop."

De gesprekken hierover leidden tot een van de meest memorabele momenten van de uitzending. Nadat Inge terugkwam van haar speeddate met boer Rob, zei ze tegen de andere vrouwen: "Ik ga m'n trouwjurk even uit de auto halen, ik zal de vibrators bij jullie uitdelen." Ondanks het goede gevoel dat Inge na haar speeddate had, besloot Rob toch niet voor haar te kiezen. "Toen hij ging kiezen en ik zag welke vrouwen hij koos, dacht ik: dat kan ik vergeten", zegt ze. "Het zijn totaal andere vrouwen dan ik. Hij valt toch op een ander type vrouw dan ik ben."

Reacties op internet

Het vroege afscheid van Boer zoekt Vrouw heeft niet voor negatieve gevoelens gezorgd bij Inge. Hoewel ze aangeeft graag mee op dagdate te hebben gewild, vond ze het een mooi avontuur. Daarnaast kwamen er veel positieve reacties op haar optreden binnen via social media: "Ik zie wat er op internet gebeurt en dat stemt me wel heel blij, als ik lees hoe mensen over mij praten", vertelt ze.

Beluister het hele gesprek hieronder:

Wouter blikt terug op Boer Zoekt Vrouw met Inge

Wout2day

Je hoort Wout2day van maandag tot en met donderdag van 18:00 tot 20:00 op NPO Radio 2. Met de lekkerste muziek om je avond mee te beginnen, een samenvatting van de dag en het nieuws van de avond.

Ster advertentie
Ster advertentie