NPO Radio 2 Top 2000

Steven Tyler, Slash, Dave Grohl en Train spelen sensationele versie van Walk This Way in 2014

foto: YouTube still
  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Steven Tyler, Slash, Dave Grohl en Train spelen sensationele versie van Walk This Way in 2014

Howard Stern weet wel hoe hij een feestje moet organiseren. Op zijn zestigste verjaardag staan Steven Tyler, Slash, Dave Grohl en Train op het podium voor een live-uitvoering van de klassieke Aerosmith-track Walk This Way.

In januari 2014 wordt radio- en televisiepersoonlijkheid Howard Stern zestig jaar. Om dat te vieren organiseert hij een spectaculair feest in een balzaal in New York, waar meerdere topartiesten komen optreden. De meest memorabele act wordt bewaard voor het eind.

Op zijn verjaardag wordt Stern getrakteerd op optredens van onder meer Jon Bon Jovi, The Black Keys en John Mayer. Ook Steven Tyler, de frontman van Aerosmith, doet met het iconische Walk This Way zijn duit in het zakje. Dat doet de rockster overigens niet helemaal alleen. Tyler krijgt gezelschap van Guns N’ Roses-gitarist Slash, Foo Fighters-frontman Dave Grohl en rockband Train.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Walk This Way in de NPO Radio 2 Top 2000

De originele versie van Walk This Way staat niet in de NPO Radio 2 Top 2000. De versie van Run-D.M.C., waar Aerosmith ook aan meewerkte staat op plek 1371.

Ster advertentie
Ster advertentie