Podcast

'Platenmaatschappij Lil Kleine keurt zijn gedrag goed!' en de opvoeding van Glennis Grace in Off the Record

foto: ANP / BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Platenmaatschappij Lil Kleine keurt zijn gedrag goed!' en de opvoeding van Glennis Grace in Off the Record

Er komen steeds meer barsten in de carrière van Lil Kleine. Kreeg hij vorige week nog een taakstraf van 120 uur voor mishandeling, deze week lijkt daar alweer een nieuwe mishandelingszaak bij te komen. Het wordt besproken in een nieuwe Off the Record.

Deze week is zangeres Krystl te gast in Off the Record. Verder is Henkjan Smits terug van vakantie en die schuift zijn mening over Lil Kleine niet onder stoelen of banken. "Ik kan niet naar Jorik luisteren zonder te denken aan wat een vreselijk ordinair mannetje ik het vind. Ik vind het echt zó ordinair. Ook toen hij in één van de stoelen zat als coach in The Voice, dan denk ik: waarom zit hij daar? Omdat hij intens populair is natuurlijk. Maar wat kan hij dan?"

Natuurlijk gaat het niet alleen maar over Lil Kleine. Ook de Dolly Dots komen aan bod. En Nance vertelt dat ze ooit heeft opgetreden in een seksclub. Hoe dat ging hoor je in de aflevering van Off the Record van deze week.

Bekijk de podcast

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beluister de podcast

Off the Record

Deze en andere onderwerpen hoor je in de nieuwste aflevering van Off the Record. Hierin bespreekt Giel Beelen de roddels, intriges en belangrijkste nieuwtjes uit de muziekindustrie. Dat doet hij wekelijks samen met zangeres en presentatrice Nance Coolen en presentator voor Omroep MAX & NPO Radio 5 en oud Idols-jurylid Henkjan Smits. Ook schuift er wekelijks een gast bij het drietal aan. Beluister de podcast via NPO Luister, Spotify, Apple Podcasts of jouw favoriete podcast app!

Ster advertentie
Ster advertentie