Podcast
BNNVARA

'André Hazes moet normaal doen!' en de Marco Borsato boycot in de nieuwe Off the Record

foto: BNNVARA / ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. 'André Hazes moet normaal doen!' en de Marco Borsato boycot in de nieuwe Off the Record

Heb jij al je CD's al de deur uit gedaan? Hopelijk niet, want het schijfje maakt een comeback. Verder stopte Billie Eilish haar concert omdat een bezoeker onwel werd, geeft Selena Gomez aan dat de druk als kindster heel groot is en wat doen we met gecancelde artiesten? Genoeg muzieknieuws om te bespreken in de nieuwe aflevering van Off the Record!

Deze week zijn 3FM-dj en PowNed-verslaggever Jamie Reuter en alleskunner Leo Alkemade te gast in Off the Record. Het nieuws rondom Marco Borsato en Ali B blijft zich maar ontwikkelen. In het nieuws was het deze week de vraag wat er gebeurt met deze gecancelde artiesten. In hun werk als radio dj hebben Giel Beelen en Jamie Reuter dagelijks te maken de muziek van omstreden artiesten. Hoe zij erover denken welke muziek er wel en welke er niet moet worden gedraaid hoor je in Off the Record.

Beluister de podcast

Bekijk de podcast

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Off the Record

Deze en andere onderwerpen hoor je in de nieuwste aflevering van Off the Record. Hierin bespreekt Giel Beelen de roddels, intriges en belangrijkste nieuwtjes uit de muziekindustrie. Dat doet hij wekelijks samen met zangeres en presentatrice Nance Coolen en presentator voor Omroep MAX & NPO Radio 5 en oud Idols-jurylid Henkjan Smits. Ook schuift er wekelijks een gast bij het drietal aan. Beluister de podcast via NPO Luister, Spotify, Apple Podcasts of jouw favoriete podcast app!

Ster advertentie
Ster advertentie