Podcast

'Glennis Grace sloeg de plank mis': dit is de eerste Off the Record podcast!

foto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Glennis Grace sloeg de plank mis': dit is de eerste Off the Record podcast!

De allereerste Off the Record podcast is een feit. Giel Beelen bespreekt samen met Nance Coolen, Henkjan Smits en Lorrèn de laatste roddels en intriges uit de muziekwereld. En dat levert gelijk wat pikante uitspraken op!

Natuurlijk kunnen we deze week niet om de baby's van Douwe Bob heen, en ook de verschillende comebacks van onder andere The Pussycat Dolls en Doe Maar komen aan bod. En ja, ook het debuut van Glennis Grace als coach bij The Voice of Holland wordt besproken.

Met Henkjan Smits is er een echte talentenjachtkenner in huis, dus zijn mening over Glennis Grace steekt hij niet onder stoelen of banken. "Ik vond dat Glennis de plank mis sloeg door zo in de war te zijn van een niet zo goed optreden. Je kan gewoon zeggen, zoals Anouk deed, het was gewoon niet goed. [...] Maar ik vond Glennis een beetje: 'Oh ik ben helemaal in shock!'. Dan denk ik: nou meisje, je bent gewoon aan het jureren."

Verder laat Henkjan weten dat de deur naar een nieuwe carrière als jurylid zeker niet gesloten is en vertelt Nance haar meest gênante podiumervaring. Dat en meer hoor je in de eerste aflevering van Off the Record.

Bekijk hieronder de video:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Off The Record

In Off the Record bespreekt Giel Beelen de roddels, intriges en belangrijkste nieuwtjes uit de muziekindustrie. Dat doet hij niet alleen, maar wekelijks samen met zangeres en presentatrice Nance Coolen en presentator voor Omroep MAX & NPO Radio 5 én oud Idols-jurylid Henkjan Smits. Ook schuift er wekelijks een gast bij het drietal aan!

Ster advertentie
Ster advertentie