Programma

Beth Hart betovert Paradiso met LA Song

  1. Nieuwschevron right
  2. Beth Hart betovert Paradiso met LA Song

Zangeres Beth Hart levert met een show in Paradiso een van de meest beroemde optredens uit haar carrière. Haar versie van LA Song in de Amsterdamse concertzaal is een van de hoogtepunten.

De Amerikaanse muzikante staat in 2005 in een bomvol Paradiso. Hart weet een diepe indruk te maken bij de show, die uiteindelijk zelfs op DVD wordt uitgebracht. Tijdens het concert laat de zangeres horen over een heerlijk rauwe stem te beschikken tijdens stevige tracks als Get Your Shit Together en een imposante cover van Led Zeppelins Whole Lotta Love.

LA Song

Maar ook zonder band bewijst Hart een vol Paradiso makkelijk aan te kunnen. Een van de meest betoverende momenten van het opteden vindt namelijk plaats wanneer de zangeres in haar eentje plaatsneemt achter haar keyboard voor een intieme versie van LA Song. Het nummer is oorspronkelijk afkomstig van Harts tweede album Screamin' For My Supper uit 1999 en is haar eerste grote hit.

En hoewel de studioversie al een aangrijpende ballad is, weet Hart op het podium van Paradiso pas echt een ontroerende versie te leveren. Bekijk de live-uitvoering hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beth Hart in de NPO Radio 2 Top 2000

Met LA Song staat Beth Hart in 2020 op plek 1419 van de NPO Radio 2 Top 2000. De andere noteringen voor de zangeres zijn Why Don't You Do Right (met Joe Bonamassa) en Leave The Light On.

​Foto: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie