Nieuws

Bekijk de clip van Racoons Geef Je Hart Niet Zomaar Weg

foto: Videoclip Racoon
  1. Nieuwschevron right
  2. Bekijk de clip van Racoons Geef Je Hart Niet Zomaar Weg

Racoon heeft een videoclip uitgebracht voor nieuwe single Geef Je Hart Niet Zomaar Weg. Het nummer werd afgelopen week nog verkozen tot NPO Radio 2 TopSong. Bekijk de clip hier.

Geef Je Hart Niet Zomaar Weg is de opvolger van eerdere singles Het Is Al Laat Toch en De Echte Vent van de Zeeuwse band. In de clip zijn de getekende figuren te zien die in de video's bij die vorige singles ook al te zien waren.

Kleine meid

De clip vertelt het verhaal van “onze kleine meid”: we zien moeder, vader en dochter ruzie maken over de keuze aan zij haar hart weggeeft. In de videoclip wordt de songtekst vertaald naar beeld. Daarnaast zijn de lyrics ook verwerkt in de video.

Spijt Is Iets Voor Later

Geef Je Hart Niet Zomaar weg is een van de liedjes die op het nieuwe album Spijt Is Iets Voor Later komt te staan. Het is het eerste Nederlandstalige album van de band en zal op vrijdag 1 oktober 2021 uitkomen. “Allemaal Nederlandstalige liedjes waar we enorm trots op zijn”, vertelt Racoon op hun website. Naast het nieuwe album zal er ook een theatertour plaatsvinden die op 2 oktober 2021 al van start gaat in thuisstad Goes. “We kijken er naar uit om nieuwe liedjes en oude bekenden voor jullie te gaan spelen.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

100 uur voor KWF

Tijdens 100 uur voor KWF liet Racoon voor het eerst de nieuwe single Geef Je Hart Niet Zomaar Weg horen. De band wist zonder enkele moeite het publiek muisstil te krijgen en een intieme sfeer te creëren.

Bekijk de livesessie hieronder:

Ster advertentie
Ster advertentie