Nieuws

Tessa wint een duet met Waylon bij Gijs 2.4

foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. Tessa wint een duet met Waylon bij Gijs 2.4

Gijs mocht tijdens zijn programma Gijs 2.4 een hele bijzondere prijs weggeven. Iemand kon namelijk een duet winnen met niemand minder dan Waylon tijdens een van zijn concerten in Ahoy!

Tijdens een bezoek aan de studio van NPO Radio 2 kwamen Waylon en Gijs tot een een wel hele bijzondere spontane winactie. Met de actie krijgt de winnaar namelijk de kans om niet een, maar twee keer op te treden met Waylon. Een keer live op de radio en een keer live in Rotterdam Ahoy voor ruim 17.000(!) man.

Vorige week hebben Femke Hengeveld, Dolce Beringer, Martin Warmerdam en Tessa Biersma live op de radio een duet met Waylon gezongen. Stuk voor stuk talentvolle mensen. "Je had het over coachen, maar dat was bij deze mensen niet echt aan de hand", zegt Waylon tegen Gijs net voor het moment suprême.

Tessa

Eindelijk is het dan zover. Als Gijs de rode envelop in zijn handen krijgt, houden de kandidaten het bijna niet meer. Dan verlost Gijs ze uit alle spanning met het nieuws dat Tessa de gelukkige winnares is.

Bekijk hieronder het fragment terug:

I Would Stay

Samen met Waylon zong Tessa I Would Stay van Krezip in de studio van NPO Radio 2. Benieuwd naar hoe dit klonk? Bekijk hieronder de video.

Ster advertentie
Ster advertentie