Muzieknieuws

Willem & Jan scoren TopSong met oorwurm Tussen Jou en Mij

foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. Willem & Jan scoren TopSong met oorwurm Tussen Jou en Mij

De samenwerking waarvan je niet wist dat je hem nodig had: Jan Smit en Waylon (Willem)! Het nummer gaat niet meer uit je hoofd en voorlopig ook niet van de radio, want Tussen Jou en Mij is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong.

Waylon en Jan Smit hebben de handen ineen geslagen. Onder de naam Willem en Jan hebben de zangers, die je misschien in eerste instantie niet gelijk bij elkaar zou denken, de track Tussen Jou en Mij opgenomen. Bart Arens draait het liedje al een aantal dagen en het blijkt een flinke oorwurm te zijn.

Eerder deze week was het duo te gast bij Bart in Aan De Slag om te vertellen over het ontstaan van Tussen Jou En Mij. De track gaat over het uit het oog verliezen van mensen van vroeger, maar bij wie het gelijk weer goed zit zodra je elkaar weer ziet. Waylon schreef het nummer tijdens de corona-periode, samen met Sander Rozeboom en Joost Marsman van IOS (Is Ook Schitterend). Daarna had hij gelijk een duet met Jan in gedachten. Iedereen in Jans omgeving zei "Als je dit niet doet, ben je gek", en zo geschiedde.

Eerste TopSong voor Jan Smit

Bart belde vanochtend met Jan én Willem om het goede nieuws te delen. Jan kan zijn geluk niet op, hij heeft voor het eerst een TopSong te pakken. Ook Willem heeft een primeur: zijn eerste Nederlandse TopSong. Luister hieronder het gesprek terug.

Willem & Jan scoren TopSong met oorwurm Tussen Jou en Mij

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify:

Wil je Tussen Jou en Mij of de TopSongs uit het verleden luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze speciale TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie