Muzieknieuws

Robbie Williams geeft optredens in Ziggo Dome

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Robbie Williams geeft optredens in Ziggo Dome

Robbie Williams heeft twee optredens in Ziggo Dome aangekondigd. De zanger, die onlangs zijn verzamelalbum XXV uitbracht, komt in januari naar Amsterdam.

De Britse zanger viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als soloartiest. Eerder deze maand bracht hij al het carrièreoverzicht XXV uit, waarop Williams zijn grootste hits opnieuw inzong met begeleiding van het Metropole Orkest, en nu kondigt hij ook een bijbehorende concerttour aan.

Als onderdeel daarvan staat Williams op zaterdag 28 januari, zondag 29 januari en maandag 13 februari 2023 in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor de shows, waarin hij een bloemlezing van de succesnummers uit zijn oeuvre geeft, begint op vrijdag 30 september om 10:00 uur. De laatste keer dat Williams een concert op Nederlandse bodem gaf, was in de zomer van 2017. Toen stond de Brit in het Goffertpark in Nijmegen.

Interview met Corné Klijn

Rond de release van XXV sprak Williams met Corné Klijn in een exclusief interview. "Ik ga volgend jaar in ieder geval op wereldtournee en dan doe ik Nederland zéker aan", wist de NPO Radio 2 dj de zanger te ontfutselen. Benieuwd naar het hele interview? Bekijk het gesprek tussen Corné Klijn en Robbie Williams hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Robbie Williams in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2021 was Robbie Williams zes keer terug te vinden in de NPO Radio 2 Top 2000. Angels was zijn hoogste notering op plek 92 in de lijst.

Ster advertentie
Ster advertentie