Muzieknieuws

Robbie Williams zingt Take That-hit Greatest Day met Mark Owen

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Robbie Williams zingt Take That-hit Greatest Day met Mark Owen

Tijdens een show van Robbie Wiliams in het Britse Norfolk vond dit weekend een kleine Take That-reünie plaats. De zanger nodigde Mark Owen uit voor hun eerste optreden in twaalf jaar tijd.

Williams en Owen veroverden in de eerste helft van de jaren 90 tienerharten als leden van Take That, de boyband die over heel de wereld succesvol was. Williams verruilde de boyband voor een succesvolle solocarrière, waarna hij tussen 2010 en 2014 nog met de band samenwerkte, Owen heeft altijd deel uitgemaakt van de line-up.

Tijdens een optreden in Norfolk nodigde Williams zaterdagavond Owen op het podium uit. Hij introduceerde de zanger als "zijn oudste vriend uit de band". Samen zong het duo, dat sinds 2011 niet meer op het podium had gestaan, de Take That-hit Greatest Day uit 2008. "I love my boys", zei Williams na het nummer.

Bekijk de beelden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

XXV Tour

Williams' shows in Norfolk vormen de laatste optredens van zijn XXV Tour, waarmee hij zijn 25-jarig jubileum als soloartiest viert. Voor dat jubileum bracht de zanger ook een hitoverzicht uit, waarop hij zijn bekendste nummers opnieuw opnam met het Metropole Orkest.

Vorige week kwam Williams in het nieuws vanwege een andere opvallende samenwerking. De zanger is te horen op Punk's Dead, de nieuwste single van het punkduo Soft Play (voorheen bekend als Slaves).

Ster advertentie
Ster advertentie