Muzieknieuws

Robbie Williams brengt album XXV met Metropole Orkest uit

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Robbie Williams brengt album XXV met Metropole Orkest uit

De Britse popster heeft een nieuw album uitgebracht! Het voormalig Take That-lid besloot voor zijn 25-jarige jubileum als soloartiest zijn grootste hits opnieuw op te nemen. En hij pakt hiervoor flink uit, zo schakelde hij het Nederlandse Metropole Orkest in.

Het album XXV verschijnt, zo'n 25 jaar nadat Williams zijn eerste soloplaat Life Thru A Lens uitbracht. Na het verlaten van Take That, hebben Robbies solojaren hem geen windeieren gelegd. Zo leverde zijn eerste album hem al meteen de hits Let Me Entertain You en Angels op. Die laatste is nog steeds zijn best verkochte single ooit. De zanger heeft meer dan 55 miljoen platen wereldwijd verkocht en maar liefst zes noteringen in de top honderd meest verkochte albums in het Verenigd Koninkrijk.

XXV

Op het nieuwe album neemt Robbie zijn grootste hits opnieuw op. Onder begeleiding van het Nederlandse Metropole orkest. Ook is er een nieuwe single te horen: Lost. Op de deluxe versie van het album staan daarnaast nog eens drie niet eerder uitgebrachte nummers: Disco Symphony, More Than This en The World And Her Mother.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Corné Klijn interviewt Robbie Williams over 25-jarig jubileum

Robbie Williams is 25 jaar solo-artiest en ter gelegenheid van zijn jubileum-album XXVmocht Corné Klijn hem interviewen, exclusief voor de Nederlandse radio. Corné wist hem alvast te ontfutselen dat er in 2023 een wereldtournee komt!

Luister hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie