Festival

Krezip en Danny Vera spelen Make It A Memory tijdens intiem optreden

foto: screenshot
  1. Nieuwschevron right
  2. Krezip en Danny Vera spelen Make It A Memory tijdens intiem optreden

Voor muzikale vrienden Krezip en Danny Vera kwam eerder dit jaar een langgekoesterde wens uit: de gezamenlijke track Make It A Memory. Tijdens een exclusief optreden voor NPO Radio 2 op het strand van Concert at SEA speelden ze het nummer live.

De leden van Krezip en Danny Vera leerden elkaar 22 jaar geleden al kennen op de Rockacademie, en dit jaar kwam het eindelijk tot een samenwerking in de vorm van Make It A Memory. Die samenwerking werd meteen uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong.

Intieme strandsessie

Zowel Krezip als Danny Vera geven dit weekend een optreden op Concert at SEA, en NPO Radio 2 nodigde de artiesten uit voor een akoestisch optreden op het strand bij de Brouwersdam. Met de ondergaande zon op de achtergrond spelen ze een extra intieme versie van Make It A Memory.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Het was allemaal heel Zeelands'

Na het optreden gaat Giel Beelen in gesprek met Danny Vera en Jacqueline Govaert. "Het is heel fijn om weer terug te komen", zegt de Krezip-zangeres, die 14 jaar geleden voor het laatst op Concert at SEA optrad. "Als je hier aankomt, is het al een feest. Je stapt de kleedkamer uit en je ziet meteen de zee. En daarna een zee van mensen, het was allemaal heel Zeelands."

Ook uit Zeeland: Danny Vera. Al is Concert at SEA voor de zanger niet zo'n thuiswedstrijd als veel mensen denken, legt hij uit: "Iedereen denkt, jij woont in Zeeland, dus het is in de buurt, maar ik woon vier eilanden verder. Het is alsof je zegt: 'Schiermonnikoog, dat is toch bij Texel?'"

Bekijk het hele interview hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nagenieten: NPO Radio 2 live vanaf Concert at SEA

Van 30 juni t/m 2 juli vond Concert at SEA plaats en NPO Radio 2 was er ook het hele weekend bij. Check hier onze overzichtpagina's met interviews, speciale optredens en meer!

Ster advertentie
Ster advertentie