Nieuws

Krezip en Danny Vera slaan handen ineen op TopSong Make It A Memory

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Krezip en Danny Vera slaan handen ineen op TopSong Make It A Memory

Op Make It A Memory werken twee grote namen uit de Nederpop samen: Krezip en Danny Vera. De vandaag verschenen track is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong.

Krezip plaatste eerder deze week al een teaser op Instagram met een fragment en de datum van 11 maart. Donderdag werd duidelijk dat het om een samenwerking met Danny Vera gaat. De Tilburgse band en de zanger uit Middelburg werken op Make It A Memory voor het eerst samen. Die samenwerking valt meteen in de smaak: het nummer is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong.

Corné Klijn maakte het nieuws vrijdagochtend bij Aan De Slag! bekend.

Video niet beschikbaar

Rockacademie

Ondanks het feit dat Danny Vera en Krezip nu voor het eerst samen een nummer uitbrengen, kennen de artiesten elkaar al een zeer lange tijd. 22 jaar geleden zaten de leden van de band en Vera bij elkaar in de klas op de Rockacademie. "We zijn elkaar altijd blijven volgen en nu is het er eindelijk van gekomen", staat op het Instagramaccount van Krezip.

De artiesten geven aan dat Make It A Memory geschreven is als een telefoongesprek tussen twee oude bekenden. Temidden van de verwarrende tijden waarin we leven, proberen ze elkaar tijdens dat gesprek er weer bovenop te zingen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je Make It A Memory of de TopSongs uit het verleden luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze speciale TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie