Jan-Willem duikt het water in voor Maarten van der Weijden

Op 24 juni zal hij een fractie van Maartens afstand zwemmen

Jan-Willem gaat meezwemmen voor de 'Elfstedenzwemtocht' actie van Maarten van der Weijden. Op 24 juni duikt hij het Friese water in om Maarten te steunen en jij kunt hem daarbij helpen!

Op 21 juni doet olympisch kampioen Maarten van der Weijden opnieuw een poging om de Elfstedentocht te zwemmen. In een tijdsbestek van vier dagen probeert hij 195 km zwemmend te overbruggen, om daarmee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. In Jan-Willem Start Op! volgen we Maarten op de voet. Daarom doen Jan-Willem en Jeroen vier dagen lang in de kielzog van zijn zwemtocht verslag en zullen we onze studio 24 juni verplaatsen naar Leeuwarden. Dé plek waar het allemaal gaat gebeuren. 

Jan-Willem houdt het overigens niet bij verslag doen. Hij zwemt zelf namelijk ook mee. Op 24 juni zal Jan-Willem het Friese water induiken om een fractie van Maartens afstand te zwemmen: 500 meter. Met als doel zoveel mogelijk geld op te halen en  Maarten daarmee een extra steuntje in de rug te geven.  

Wil jij Jan-Willem steunen met een bijdrage op zijn donatiepagina? Klik dan hierimages/2019/06/jwsite.png


Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties