De Kluis: Bruce Springsteen - 'Rosalita (Come Out Tonight)'

1973

Volgens Gerard misschien wel de beste Bruce Springsteen-plaat. Eindelijk uit De Kluis!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Laatste week NPO Radio 2 voor Gerard, dus laatste week De Kluis in voor Gerard. Als 'ie dan goed zoekt, komt 'ie liedjes tegen die écht nog een keer een draaibeurt verdienen op de radio. Zo kwam 'ie dit keer met 'Rosalita (Come Out Tonight)' van Bruce Springsteen.

Ouders van het vriendinnetje

Het is een van Gerards meest favoriete liedjes aller tijden. Het gaat over dat Bruce niet geaccepteerd wordt door de ouders van zijn vriendinnetje. En of Rosalita dan wel naar buiten wil komen, ondanks het advies van haar ouders. Te titel spreekt voor zich dus.

Fans

Gerard is niet de enige Springsteen-fan in het Ekdom in de Ochtend-team. Binnenkort is het programma ten einde en neemt 'ie ook afscheid van redactionele steun en toeverlaat Marlous. Oók een enorme fan van The Boss. Daarom was deze Kluis-plaat ook een beetje voor haar.

En natuurlijk omdat het een hele goede plaat is!

>> Alle platen uit De Kluis in één handige playlist

De Kluis: Bruce Springsteen - 'Rosalita (Come Out Tonight)'


DJ

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties