Muzieknieuws

Bruce Springsteen in 2024 opnieuw naar Nederland

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Bruce Springsteen in 2024 opnieuw naar Nederland

Bruce Springsteen en zijn E Street Band komen in 2024 opnieuw naar Nederland. De legendarische zanger treedt in juni op in het Goffertpark in Nijmegen.

De kaartverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag om 09.00 uur.

Opnieuw op Europese tour

De Amerikaanse ster en zijn begeleidingsband kondigden na het succes van 2023 opnieuw een Europese stadiontournee aan. Op 5 mei 2024 gaat de tour in Cardiff, Wales van start. Gelukkig maakt de karavaan ook een stop in Nederland; op 27 juni treden Bruce Springsteen en zijn E Street Band op in het Nijmeegse Goffertpark.

De nieuwe tourdata volgen kort op het laatste bezoek van Springsteen &co aan ons land. Als onderdeel van zijn Europese stadiontournee stond de zanger eerder dit jaar zowel in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam als op Megaland, Landgraaf. Die shows markeerden de eerste keer sinds 2016 dat de Amerikaan een optreden in Nederland gaf. Fotograaf Bullet-Ray was aanwezig in Amsterdam en maakte deze foto's!

Bruce Springsteen in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2022 is Bruce Springsteen 22 keer in de NPO Radio 2 Top 2000 terug te vinden. Zijn hoogste notering is voor The River op plek 23.

Ster advertentie
Ster advertentie