De liedjes uit De Kluis (tot nu toe)

Afgestoft en wel

Elke dag stoft Gerard een track af die je al een tijd niet hebt gehoord, maar wel moet kennen. We hebben ze voor je in een lijstje gezet.
Diep verstopt in de zogenaamde Ekdome staat een enorme kluis waar alleen Gerard de toegangscode voor weet. Elke dag geeft hij een slinger aan het slot en haalt daar één liedje uit die je moet horen. Dat kan er een zijn die je bent vergeten of een die je misschien helemaal nog nooit hebt gehoord!

Wat zit er tot nu toe in De Kluis?

Terwijl we dagelijks een track uit de kluis halen, indexeren we hem, want er zit zó veel in dat we het overzicht een beetje kwijt zijn. Van Blow Monkeys tot ABC tot Elton John tot Chicago tot Crash Test Dummies... er zit van alles in dat je echt een keer moet horen!

Beluister de Spotify-playlist

Om het nog makkelijker te maken om die hele fijne, vergeten tracks te beluisteren, hebben we ze ook in een Spotify-playlist gezet. Klik op onderstaande link om die te openen.

>> Open de playlist in Spotify

Om deze Spotify playlist te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Of check 'm op YouTube

Op YouTube kun je ook playlistjes maken, dus dat doen we ook voor je. Als je bijvoorbeeld geen Spotify hebt, kun je die aanzetten. Check 'm op ons YouTube-kanaal van Ekdom in de Ochtend.

DJ

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie5 Reacties

Geschreven door:   ronny satink 24 januari 2018 - 22:16 uur

hey gerard ik weet dat je veel verzoeken krijgt ,
Maar zou je een keer stargard kunnen draaien High on the boogie /wich way is up
lekker om een keer op de radio te horen.
Groeten ronny satink


Geschreven door:   J.-H. van Doorn 22 juli 2017 - 19:15 uur

Ho the hell is Ekdom, wat een verbelding!


Geschreven door:   J.-H. van Doorn 22 juli 2017 - 19:10 uur

Af en toe niet om aan te horen, toen zijn wij (we die band begonnen!) welk een vooringenomenheid, zoals vele anderen!


Geschreven door:   J.-H. van Doorn 22 juli 2017 - 19:07 uur

Kein Klote Muzic, oder nicht?


Geschreven door:   Peter Raas 17 juli 2017 - 01:37 uur

Hey Gerard,
Since zeer recent zitten wij thuis op spotify. Natuurlijk zoek je je een ongeluk en probeer je zoveel mogelijk muziek herinneringen te vinden. 1 herinnering kan ik maar niet vinden. Het liedje hete Labyrinth en het was een nederlands nummer gezongen door Sarah. Hoe kan je zo iets op Spotify krijgen. Ook eendags vliegen hebben geleefd en verdienen het herinnerd te worden. Het is voor mij de herinnering aan onze eerste vakantie naar Frankrijk met de kids.