Met Queen in het theater!
Met Queen in het theater!

22 februari 2018 14:56

Roel van Velzen en Leo Blokhuis staan dit jaar in het Theater met de beste nummers van Queen.


Muziekvrienden Roel van Velzen en Leo Blokhuis delen samen een grote liefde en passie voor Queen. Als ode aan de legendarische popgroep staan Van Velzen en Blokhuis dit jaar in het theater met de show 'Queen, A Night At The Theatre'. 

Queen speelt al jaren een speciale rol in het muzikale leven van Leo Blokhuis en Roel van Velzen, maar de manier waarop ze naar de band kijken is heel verschillend. "Hoe kun je dat nou zeggen?!" krijgt Roel te horen als hij over zijn favoriete nummer vertelt. Wat zouden de favoriete platen van Roel en Leo zijn?De klassieker ‘Bohemian Rhapsody’ loopt als rode draad door de theatervoorstelling heen. Roel heeft uitgezocht hoe het nummer is gemaakt en ontleede de single, laagje voor laagje. "Dit laat zien hoe briljant Freddie Mercury was, bizar." aldus Bart. Benieuwd uit hoeveel stemmen de intro bestaat? Roel weet het!


Oproep


Volg ons

Volg Aan De Slag! op Facebook

volg ons hier


Agenda


    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties