Muzieknieuws

Kijktip: Nederpop-rariteiten in Blokhuis Extra

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Kijktip: Nederpop-rariteiten in Blokhuis Extra

Vanavond zendt NPO 2 Extra een nieuwe aflevering van Blokhuis Extra uit. Deze uitzending ligt de focus op de Nederpop, en dan met name de artiesten die volgens Leo wat extra aandacht verdienen.

We zitten middenin de stemweek voor De Koninklijke 500 en de komende twee zaterdagen kun je Popquiz Oranje zien op NPO1. Logisch dus, dat deze aflevering in het teken staat van Nederpop. Leo heeft wat nummers uitgezocht die wat hem betreft ook best een plekje in De Koninklijke 500 mogen hebben. Of hoger in deze lijst mogen staan… Denk aan Earth & Fire, Junkie XL, Cherry, Monica & The Voices of Freedom, Tröckener Kecks, Nasmak, The Prodigal Sons, Mai Tai, Partner en New Adventures. En ken je de eerste radiohit van de Frank Boeijen Groep nog? Je ziet het allemaal in deze aflevering vol Nederpop-rariteiten in beeld en geluid.

Datum: 16 april

Tijd: 22:10

Zender: NPO 2 Extra

Blokhuis Extra

In het muziekprogramma Blokhuis Extra duikt Leo Blokhuis (NPO Radio 2, Top 2000 a gogo) in om en nabij 60 jaar popmuziek. Dat doet hij telkens aan de hand van een thema: denk aan een artiest en een specifiek deel van het oeuvre, een popjaar, een subgenre, een jubilerend festival of label. Om maar wat te noemen.

Ster advertentie
Ster advertentie