Muzieknieuws

Kijktip: Billy Joel staat vanavond centraal in Blokhuis Extra

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Kijktip: Billy Joel staat vanavond centraal in Blokhuis Extra

Vanavond zendt NPO 2 Extra een nieuwe aflevering van Blokhuis Extra uit, met deze uitzending de focus op niemand minder dan The Piano Man himself: Billy Joel.

In de eerste aflevering van een nieuwe reeks zet Leo Blokhuis de schijnwerper op een van zijn muzikale helden: de Amerikaanse singer-songwriter Billy Joel. Hij kwam begin 2024 – voor het eerst in 17 jaar – met een nieuw nummer: Turn The Lights Back On. Je ziet de grote krakers van Joel, zoals Piano Man, Goodnight Saigon enThe River Of Dreams. Daarnaast duikt Leo ook wat dieper in man’s oeuvre, van Travelin’ Prayer en Pressure tot en met Scenes From An Italian Restaurant en James, het nummer van zijn album Turnstiles dat alleen in Nederland een hitsingle wordt.

Datum: 9 april

Tijd: 22:30

Zender: NPO 2 Extra

Blokhuis Extra

In het muziekprogramma Blokhuis Extra duikt Leo Blokhuis (NPO Radio 2, Top 2000 a gogo) in om en nabij 60 jaar popmuziek. Dat doet hij telkens aan de hand van een thema: denk aan een artiest en een specifiek deel van het oeuvre, een popjaar, een subgenre, een jubilerend festival of label. Om maar wat te noemen.

Ster advertentie
Ster advertentie