NPO Radio 2 Top 2000

Toto speelt Stop Loving You tijdens 35-jarig jubileum

foto: ANP
  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Toto speelt Stop Loving You tijdens 35-jarig jubileum

Stop Loving you is een van de grote fan-favorieten als het aankomt op het Toto-repertoire. In 2013, tijdens hun 35th Anniversary Tour, spelen ze een fantastische versie van het nummer in Polen.

Łódź, Polen, is de plek waar het gaat gebeuren: hier zijn de opnames voor Toto's livealbum 35th Anniversary: Live in Poland. En dat ze al 35 jaar lang op het podium staan, is absoluut niet te zien: de energie, passie en het plezier spatten ervan af. De setlist van het concert is flink nostalgisch. Klassiekers als Rosanna, Pamela, Hold The Line en Africa passeren de revue, maar ook The Seventh One-knaller Stop Loving You komt voorbij. In deze liveversie plakt de band er een volle 3 minuten aan toegift aan vast, inclusief een denderende drumsolo. Check het optreden hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Toto in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2023 staat Toto 8 keer in de lijst der lijsten. Hun hoogste notering is Africa op plek 21. Stop Loving You staat op plek 408. Benieuwd naar het stijgen en dalen van nummers in de lijst door de jaren heen? Check dan onze statistieken!

Ster advertentie
Ster advertentie