Het was feest in Carré
30 jaar Spijkers met Koppen werd groots gevierd

20 december 2018 16:20

Afgelopen zondag op 7 oktober tussen 16:00 en 18:00 vierden we het 30-jarig jubileum in een uitverkocht Carré. En wat was dit bijzonder om mee te maken. De speciale jubileumuitzending was een zeer geslaagd feestje!


De artiesten

Op deze avond was er heerlijke muziek van artiesten Rowwen Hèze, Jet Rebel, Stef Bos en het ZO! Gospel Choir. De columns van Lebbis, Carrie, Wim Daniels en Merijn Scholten waren erg vermakelijk, maar zetten je tegelijkertijd ook aan het denken. Woe en van der Laan gaven er een feestelijke Griekse draai aan. En de phone-in cabaretstukken, inclusief Jack Spijkerman, konden natuurlijk ook niet ontbreken. De show werd afgesloten met het jubileumlied Dertig, geschreven door Hanneke Drenth en Dolf Jansen.

De gasten

Ook waren er die avond bijzondere gasten zoals premier Mark Rutte, Floortje Dessing, Lilliane Ploumen, Leo Bormans aanwezig waar het thema 'Hoop' centraal stond. Tijdens het gesprek met stembevrijder Jan Kortie kon het publiek ook even deelnemen aan een korte stem-bevrijd-sessie.

De podcast

De hele podcast kun je hier of hier weer terugbeluisteren.

De aftermovie

Alle highlights van deze speciale uitzending hebben we hier voor je op een rijtje gezet:Uiteraard waren we ook heel benieuwd wat de aanwezigen nou eigenlijk van het programma vinden en hebben we de reacties hier en daar even gepeild.


De reactiesDelen

Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties