Spijkers met Koppen
BNNVARA

De uitzending van 18 maart 2023

  1. Podcastschevron right
  2. Spijkers met Koppenchevron right
  3. De uitzending van 18 maart 2023

za 18 maart 2023

Vandaag in Spijkers met Koppen: Aki Watano valt met haar Aziatische uiterlijk meer op dan haar lief is. Van jongs af aan probeert ze haar Japanse achtergrond te negeren. Ze schreef er het boek ‘Boerenkool met Stokjes’ over. Is de winst van BBB een nieuw Fortuyn-moment? We vragen het journalist Leonard Ornstein.

Teun Toebes reist de hele wereld over met maar één missie: ons beeld van dementerenden veranderen. Yentl en De Boer trekken het land door met hun nieuwe voorstelling Modderkruipers.

We duiken in de geschiedenis van de mooiste Feyenoord-liederen. Na hun goed beluisterde podcast De Nedersaksen gaan Hendrik Jan Bökkers en Albert Bartelds nu het theater in.

En is een erotisch centrum elders in Amsterdam dé oplossing voor de drukte op de Wallen? Fractievoorzitter van de VVD stadsdeel Amsterdam-Zuid Claudia van Zanten en activist en sekswerker Lyle Muns gaan in gesprek.

Tot slot is er live muziek van Blackbird, cabaret van Marcel Harteveld, Owen Schumacher, Martijn Kardol, Andries Tunru en Aron Elstak en de column is van Stefano Keizers.