Spijkers met Koppen
BNNVARA

De uitzending van 11 maart 2023

  1. Podcastschevron right
  2. Spijkers met Koppenchevron right
  3. De uitzending van 11 maart 2023

za 11 maart 2023

Vandaag in Spijkers met Koppen: baby's in mandjes, baby's in bomen en baby's in kolen. Al deze verrukkelijke baby's zijn te vinden op ansichtkaarten uit het begin van de 20e eeuw. Kunstenaar Tammo Schuringa verzamelde ze allemaal.

We stemmen woensdag óók voor de waterschappen. Waarom dat belangrijk is vertellen dijkgraaf Co Verdaas en de 19 - jarige Julia Goets. Journalist Hans Steketee over het mysterie van de verdwenen vlucht MH370.

Sir David Attenborough brengt aanstaande zondag zijn laatste serie uit. Journalist Jean-Pierre Geelen en Rail Away voice-over Bob van der Houven praten over Attenborough’s iconische beelden, boodschap, en stém.

Nadat Viggo Waas een herseninfarct kreeg stond zijn beste vriend Peter Heerschop hem constant bij tijdens zijn weg naar herstel. Samen schreven ze het boek 'Infarct', over hun vriendschap en de impact van Viggo's hersenbloeding. De Amerikaanse zender Fox News maakt zich op voor een grote rechtszaak. Volgens Amerika-journalist Laila Frank staan de kernwaarden van de journalistiek op het spel. En de dorpsquiz dreigt te verdwijnen. We praten over dit fenomeen met quizmasters Joeri van de Ven en Gaby van Erp.

Tot slot is er live muziek van Blanks, cabaret van Vera van Zelm, Patrick Nederkoorn, Ruud Smulders en Aron Elstak en de column komt van Stefano Keizers.