Spijkers met Koppen
BNNVARA

De uitzending van 11 december 2021

  1. Podcastschevron right
  2. Spijkers met Koppenchevron right
  3. De uitzending van 11 december 2021

za 11 december 2021

Vandaag in Spijkers met Koppen:

Stijlpastoor Arno Kantelberg ziet het als zijn missie om de Nederlandse man te begeleiden richting een stijlvol bestaan. In zijn boek Man Op z’n Allerbest geeft hij advies. De kabinetsformatie is bijna rond. Hoe worden de ministersposten verdeeld? Dat bespreken wij met oud-informateur Uri Rosenthal en oud-Tweede Kamerlid Kees Verhoeven.

Nieuwegein blaast 50 kaarsjes uit. Burgemeester Frans Backhuijs en Nieuwegeiner Joke Volders vieren feest. Nog nooit eerder waren er zoveel gokreclames te zien. Ex-gokverslaafde Jessica Broekhuis vindt dat het moet stoppen en gaat hierover in debat met gokker Armijn Meijer.

Jeroen Nieuwhuis doorkruiste de Verenigde Staten in zijn zoektocht naar de mountain men. Een vallend kabinet, nieuwe verkiezingen en urenlange debatten. In de Politieke Eindejaarshow 2021 blikken Vincent Rietbergen, Joost Vullings en Xander van der Wulp terug op een historisch jaar.Treinfanaten en programmamakers Bob van der Houven en Gerben van Ommen mijmeren over 25 jaar Rail Away.

Tot slot is er live muziek van Kraak en Smaak, cabaret van Kiki Schippers, Patrick Nederkoorn, Vera van Zelm en Hanneke Drenth en de columns zijn van Stefan Pop en Ivo Victoria.