Spijkers met Koppen
BNNVARA

De uitzending van 4 december 2021

  1. Podcastschevron right
  2. Spijkers met Koppenchevron right
  3. De uitzending van 4 december 2021

za 4 december 2021

Vandaag in Spijkers met Koppen: Arnold Keller breekt het ene na het andere sportieve record en hij bedenkt ze zelf. Rechts-populistische publicist Éric Zemmour wil de nieuwe Franse president worden. Frankrijkkenner Stefan de Vries praat je bij.

Met het Vogelkwartet van Monica Wesseling leer je welke mus de alfaman is én of je tijdens het hardlopen bang moet zijn voor buizerds en hoe lang hou je de zorg voor je hulpbehoevende kind vol? In de podcast 'Weggestopt' gaat Elise van der Velde op zoek naar een zorginstelling voor haar zoon Ties.

Correspondent Ingeborg Beugel moest Griekenland verlaten na een kritische vraag aan de premier. Maar zij én haar kenmerkende rode hoed laten zich daardoor niet tegenhouden en voetbaljournalisten Frits Barend en Thijs Smeenk vertellen of we wel of niet naar Qatar moeten.

Regisseur Bram van Splunteren en cameraman Sander Snoep waren erbij: het beste Nirvana-concert ooit.

Tot slot is er live muziek van Son Mieux, cabaret van Kiki Schippers, Patrick Nederkoorn, Marcel Harteveld, Berit Companjen en Hanneke Drenth en de columns zijn van Merijn Scholten en Stefano Keizers.

Vergeet Spijkers met Koppen niet te volgen op Instagram:

www.instagram/com/spijkersbnnvara