Spijkers met Koppen
BNNVARA

De uitzending van 27 november 2021

  1. Podcastschevron right
  2. Spijkers met Koppenchevron right
  3. De uitzending van 27 november 2021

za 27 november 2021

Vandaag in Spijkers met Koppen: wéér extra coronamaatregelen in Nederland. Hoe gaat het in de landen om ons heen? Spanje correspondent Edwin Winkels en Groot-Brittannië correspondent Lia van Bekhoven praten je bij. 

Paulien Cornelisse maakte haar meest persoonlijke voorstelling ooit en geurwetenschapper Caro Verbeek brengt een ode aan de neus.

Moeten kinderen van diverse achtergronden onderwijs kunnen krijgen in hun thuistaal? GroenLinks raadslid Simion Blom en VVD-lijsttrekker van Amsterdam Claire Martens gaan met elkaar in debat.

Jandino Asporaat en Guido Weijers maakten voor het programma de Comedy Club een show en mochten zich hélemaal laten gaan.

‘Mannenkoor Karrespoor’ en ‘The Dutch’ stonden beide maar één keer in Top 2000. Zangers Henk Kranendonk en Hans Croon vertellen waarom zij terug moeten keren in de lijst der lijsten. Vele doelpunten, nog veel meer tranen en ontelbare euro's. Edwin Winkels schreef het boek De Tranen van Messi.

Tot slot is er live muziek van Ruben Hein, cabaret van Kiki Schippers, Martijn Kardol, Katinka Polderman, Vera van Zelm, Roel Bloemen en Aron Elstak en de columns zijn van Stefan Pop en Ivo Victoria.