Spijkers met Koppen

De uitzending van 17 april 2021
BNNVARA

  1. Podcastschevron right
  2. Spijkers met Koppenchevron right
  3. De uitzending van 17 april 2021

za 17 april 2021

Volg Spijkers met Koppen op:

Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara/

Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen 

Vandaag in Spijkers met Koppen: hoe ging dat ook alweer, old-school demonstreren? Rob Schrama en Paul Rinzo van de Sigaristen weten het maar al te goed. Moet het slachtofferrecht worden uitgebreid? FvD-Eerste Kamerlid Theo Hiddema en advocate Petra van Kampen gaan in gesprek.

Rechtbanktekenaar Aloys Oosterwijk en Seb van der Kaaden laten hun liefde voor misdaad en strips de vrije loop in de nieuwste Stripglossy. Anna van 't Hek maakte een documentaire over Yab Yum, het exclusieve bordeel waar tout bekend Nederland te vinden was. Toine Heijmans vertelt over zijn boek Zuurstofschuld.

Esther van Garderen, directeur van de Fietsersbond, en Nelly Vollebregt, voorzitter van de Vereniging Verkeerslachtoffers, voeren een discussie over de fietshelm. Elke Rotterdammer mag meedoen met het songfestival. Reinier Weers, initiator van 'Rotterdam Laat je horen', Gerdie Bours en John van Broggelen leggen uit hoe dat zit.

Tot slot is er live muziek van Douwe Bob, cabaret van Kiki Schippers, Vera van Zelm, Patrick Nederkoorn en Hanneke Drenth en zijn de columns van Merijn Scholten en Roziena Salihu.