Spijkers met Koppen

De uitzending van 10 april 2021
BNNVARA

  1. Podcastschevron right
  2. Spijkers met Koppenchevron right
  3. De uitzending van 10 april 2021

za 10 april 2021

Volg Spijkers met Koppen op:
Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara/ 
Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen 

Vandaag in Spijkers met Koppen: blijft FC Emmen in de Eredivisie? Dolf vraagt het fans Erik van Klinken en Peter van Dijk. GroenLinks-wethouder Linda Voortman helpt Utrechters met schulden, Sjaak weet hoe het is om schulden te hebben en schuift ook aan.

De wasbeer duikt op in de Nederlandse natuur. Is hij een verrijking of een gevaar? Marco van der Wel van Partij voor de Dieren in Noord-Brabant en boswachter Frans Kapteijns gaan in gesprek. Cas de Jong maakt de podcast Daders, waarin hij praat met criminelen, een van hen is Mike. 

Topsporter Mohamad Maso vluchtte uit Syrië en probeert zich in Nederland te kwalificeren voor de Olympische triatlon, maar dat kan niet zonder de hulp van Jolanda Meurs. 

Nour El Ghezaoui helpt kinderen uit achterstandswijken en Joep Lahaye wil een groen dak op zijn school, allebei maken kans op een Young Impact Award. Matthijs van Boxsel stelde de Topografie van de domheid samen.

Tot slot is er live muziek van Chef'Special, cabaret van Roel Bloemen, Tim Kamps, Kiki Schippers en Hanneke Drenth en zijn de columns van Stefan Pop en Myron Hamming.