Spijkers met Koppen
BNNVARA

De uitzending van 24 april 2021

  1. Podcastschevron right
  2. Spijkers met Koppenchevron right
  3. De uitzending van 24 april 2021

za 24 april 2021

Volg Spijkers met Koppen op:

Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara/ 

Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen 

Vandaag in Spijkers met Koppen: sterven er 1000 hersencellen als je een avondje drinkt? Stinkt ieders pies door asperges? Maartje Kouwen en Steijn van Schie zetten het allemaal op een rijtje voor je.

Léonie Janssen van JD, Wilbert Frieling van JOVD en Niels Honkoop van CDJA bespreken het laatste politieke nieuws. Tamar Valkenier besloot haar leven om te gooien en ging op avontuur. Ze schreef het boek Fulltime Avonturier.

Verdachten vereeuwigen; Petra Urban vertelt over haar werk als rechtbanktekenaar. Wie zijn de honderden Sovjetsoldaten die begraven liggen in Leusden? Journalist Remco Reiding weet het antwoord.

320.000 huizen bouwen in het Noord-Nederland. Niet iedereen is even blij met dat plan. Drents Statenlid Cees Bijl (PvdA) en Friese Statenlid Sybe Knol (FNP) gaan in debat. Rocker Douwe Doorduin maakte een carrièreswitch en is nu topsporter.

Tot slot is er live muziek van de Edwin Evers Band, cabaret door Patick Nederkoorn, Marcel Hartelveld, Vera van Zelm en Hanneke Drenth en zijn de columns van Stefan Pop en Kevin de Randamie.