Spijkers met Koppen
BNNVARA

De uitzending van 3 april 2021

  1. Podcastschevron right
  2. Spijkers met Koppenchevron right
  3. De uitzending van 3 april 2021

za 3 april 2021

Vandaag in Spijkers met Koppen: Paul de Leeuw geeft een uniek inkijkje in zijn leven in de podcast De Leeuw Lult. Oud-kamervoorzitter Gerdi Verbeet over vertrouwen in de politiek, vergeetachtigheid en 'hoe nu verder?'

Skateboarders Keet Oldenbeuving en Candy Jacobs vertegenwoordigen Nederland op de Olympische Spelen in Tokio. De Belgische Lynn Formesyn maakt in haar boek duidelijk dat je ook heel zinvol kunt zijn als je ziek bent.

Eric Corton schreef een stuk over lijden en orkest Phion kleedde het muzikaal aan. Samen nemen ze je mee op reis in het hoofd van een man en zijn lijdensweg.

Moeten farmaceuten het recept voor de coronavaccins vrijgeven? Daarover discussiëren Europarlementariërs Kim van Sparrentak (GroenLinks) en Jan Huitema (VVD). Geheugentrainer en wereldrecordhouder Boris Konrad leert je hoe je nooit meer iets vergeet.

Er is live muziek van Nona, cabaret door Aron Elstak, Kiki Schippers, Marcel Harteveld en Vera van Zelm en de columns zijn van Merijn Scholten en spoken word-artiesten Luan buleshkaj en Marco Martens.

Volg Spijkers met Koppen op Instagram en Facebook