Naar homepage
Spijkers met Koppen

De uitzending van 6 februari 2021
BNNVARA

  1. Podcastschevron right
  2. Spijkers met Koppenchevron right
  3. De uitzending van 6 februari 2021

za 6 februari 2021

Vandaag in Spijkers met Koppen: de Belgische Elisabeth van Houtte, auteur van het boek, 'Red de wereld in 365 dagen' vertelt Dolf waarom hij onder de douche moet plassen. Lijsttrekker Eshter Ouwehand over het partijprogramma van haar Partij voor de Dieren en haar nieuwe boek.

Nadia de Vries gaat over lijken: althans ze promoveerde op het kijken naar lijken. Ruslandjournalist Hubert Smeets over het showproces rond oppositieleider Aleksej Navalny.

Het project 'Lock-down Open Up' helpt middelbare scholieren nu ze al heel lang thuis zitten, initiatiefneemster Marieke Snel komt met een paar scholieren langs.

Directeur van Wildlands Erik van Engelen en Robert Simons van Leefbaar Rotterdam zijn de wanhoop nabij. Hoe komen de dieren de winter door? Radio-dj’s Michiel Veenstra en Jorien Renkema over het tiende album van de Foo Fighters.

Tot slot is er live muziek van Kraantje Pappie en Inge van Calkar, cabaret door Korneel Evers, Hanneke Drenth, Marcel Harteveld en Peter van Rooijen en de columns zijn van Stefan Pop en Stefano Keizers.

Volg Spijkers met Koppen op:

Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara

Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen