Spijkers met Koppen
BNNVARA

De uitzending van 30 januari 2021

  1. Podcastschevron right
  2. Spijkers met Koppenchevron right
  3. De uitzending van 30 januari 2021

za 30 januari 2021

Vandaag in Spijkers met Koppen: Bert van de Wetering laat heel Nederland online zingen en Dolf en Willemijn zingen ook uit volle borst mee. ANP-hoofdredacteur Freek Staps laat de namen van fotografen weg bij relfoto's na meerdere incidenten. Journalist Chris Klomp is meermaals bedreigd en vertelt hierover.

Thuiszitten is al lastig, maar zeker als je niet tegen andermans geluiden kunt. Cabaretier Wouter Monden en journalist Maarten van Gestel hebben misofonie en vertellen hoe ze de lockdown doorkomen. In het Van Abbemuseum hangt een mooie Kandisky, maar volgens Hester Bergen is dat schilderij van haar familie.

Heeft een donorkind het recht te weten wie zijn of haar vader is? Advocaat Christiaan Alberdingk Thijm schreef een roman over het thema. Wie wordt de nieuwe voorzitter van de FNV? Kandidaten Tuur Elzinga en Kitty Jong vechten het uit. De punkband Hang Youth meent het echt: het hele systeem moet kapot. Bandlid Abel van Gijlswijk schuift aan.

Tot slot is er live muziek van Stephanie Struijk, cabaret door Kiki Schippers, Aron Elstak, Peter van Rooijen en Hanneke Drenth en zijn de columns van Merijn Scholten en Emilio Guzman.

Volg Spijkers met Koppen op:

Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara

Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen