Naar homepage
Spijkers met Koppen

De uitzending van 23 januari 2021
BNNVARA

  1. Podcastschevron right
  2. Spijkers met Koppenchevron right
  3. De uitzending van 23 januari 2021

za 23 januari 2021

Vandaag in Spijkers met Koppen: een avondklok, maar één persoon op bezoek en heel veel harde meningen daarover: tijd voor verbinding verzorgt door spoken word artist Zaire Krieger en Dean Bowen stadsdichter van Rotterdam.

Gratis kinderopvang, is dat de oplossing? GroenLinks-Kamerlid Laura Bromet gaat in debat met Emmeline Bijlsma van Brancheorganisatie Kinderopvang. Niki Wories en Lindsay van Zundert over de strijd om een ticket voor het WK Kunstschaatsen.

Ruth Vandewalle maakte de documentaire #thisisegypt2 en geeft een voorproefje. Filosofe Stine Jensen schreef een boek voor kinderen over het ontdekken van je identiteit, samen met haar dochter Vicky schuift ze aan.

Hoeveel invloed heeft drillrap op jongeren? Dat vragen we aan criminoloog Jeroen van den Broek en Diana Sardjoe. Neil Diamond wordt 80, Frits Wester is groot fan en vertelt over de singer-songwriter.

Er is live muziek van Nick & Simon, cabaret door Aron Elstak, Kiki Schippers, Marcel Harteveld, Hanneke Drenth en Floris van Delft en de columns zijn van Ivo Victoria en Stefano Keizers.

Volg Spijkers met Koppen op:

Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara

Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen