Spijkers met Koppen
BNNVARA

Uitzending van 4 januari 2020

  1. Podcastschevron right
  2. Spijkers met Koppenchevron right
  3. Uitzending van 4 januari 2020

za 4 januari 2020

Vandaag in Spijkers met Koppen: Hoeveel poten heeft een octopus? Of zijn het überhaupt wel poten? Ben je fan van pubquizzen, dan moet je extra opletten. Flip van Doorn en Jonah Kahn schreven een boek vol nuttelozen feiten. Sinan Can ging op zoek naar de wortels van de radicale islam, aan tafel vertelt hij over zijn zoektocht.

Een nieuw jaar betekent goede voornemens voor veel mensen, maar hoe kun je er echt voor zorgen dat 2020 een succesvol jaar wordt? Daan Roovers vertelt het je. Om nog even in de goede voornemens te blijven vertelt Wouter Cornet over afvallen, hij schreef een boek over zijn strijd tegen overtollige kilo's.

Het gaat steeds beter met de wereld, tenminste als we Charles Groenhuijsen mogen geloven. Charles zorgt voor een berg positiviteit in The Florin. Je t'aime... moi non plus, naast positiviteit ook romantiek in het café. Marco Raaphorst en Rudolf Hecke vertellen het verhaal achter het nummer. Eveline van Wanrooij brengt een ode aan de hulpverlener, want die moeten volgens haar veel meer in het zonnetje worden gezet.

Tot slot is er live muziek van JB Meijers, cabaret door Roel Bloemen, Tim Kamps en Hanneke Drenth en zijn de columns van Ivo Victoria en Wim Daniëls.