Spijkers met Koppen
BNNVARA

Uitzending van 11 januari 2020

  1. Podcastschevron right
  2. Spijkers met Koppenchevron right
  3. Uitzending van 11 januari 2020

za 11 januari 2020

Vandaag in Spijkers met Koppen: Diederik Kreike en Ayrton Fraenk vertellen je wat voor gerechten je allemaal kunt bereiden voor je huisdier in het tv-programma 'Koken met Konijnen'. In de avond van 2 september 1998 vond een roofmoord plaats in een villa in Arnhem, de daders werd opgepakt en veroordeeld. Maar daar stopt het verhaal niet. Joost van Wijk en André Nelis komen met nieuwe feiten en vertellen over de zaak.

Hans Jaap Melissen praat je bij over de situatie in Iran, en of het eigenlijk wel goed gaat komen. Over ruim een week begint de eerste grand slam van het tennisjaar; de Australian Open. Marcella Mesker geeft antwoord op de vraag of er überhaupt wel getennist kan worden door de vuurzeeën en rookwolken.

Toen Nora Akachar vanuit Marokko naar Nederland kwam werd ze geconfronteerd met een enorm cultuurverschil. Samen met Amal van Caem begon ze een Facebook pagina 'Trauma's van Nora'. Ze vertellen over hun trauma's en wat het succes achter de pagina is. Het aantal meldingen van verwarde personen stijgt en dat terwijl de wetgeving voor gedwongen psychiatrische hulp is versoepeld. Karlijn Roex spreekt haar zorgen uit en gaat in gesprek met Adger Hondius.

Er komt voor het eerst een volledig Nederlandse Netflix Original aan: Ares. Producten Pieter Kuijpers en regisseur Michiel ten Torn geven alvast een een voorproefje van de horrorserie.

Tot slot is er muziek van Jonathan Jeremiah en Amsterdam Sinfonietta, cabaret door Roel Bloemen, Tim Kamps, Katinka Polderman en Kiki Schippers en zijn de columns van Martijn Hillenius en Ivo Victoria.