NPO Radio 2 Top 2000

Publiek dit jaar virtueel aanwezig in Top 2000 Café

  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Publiek dit jaar virtueel aanwezig in Top 2000 Café

Het is dit jaar voor publiek helaas niet mogelijk om fysiek het Top 2000 Café in Hilversum te bezoeken. Peter de Vries, zendermanager van NPO Radio 2: “Dat vinden we natuurlijk jammer, maar we nemen het zekere voor het onzekere in deze tijd.”

We willen met de Top 2000 elk jaar zoveel mogelijk mensen in Nederland met elkaar verbinden. Daarom wordt er op dit moment hard gewerkt aan een manier om het publiek via tv-schermen live virtueel een plek in het Top 2000 Café te geven. Zo kun je de 'lijst der lijsten' vanuit je eigen thuiscafé alsnog samen met andere luisteraars beleven.

Verander je eigen woonkamer alvast in het gezelligste thuiscafé van Nederland, bijvoorbeeld door ons digitale Thuispakket gratis te downloaden.

Top 2000 eerder van start

De uitzending van de NPO Radio 2 Top 2000 begint dit jaar acht uur eerder dan voorgaande jaren. De lijst der lijsten start al op eerste kerstdag om 00.00 uur. “Waarom wachten tot de ochtend?", aldus zendermanager Peter de Vries. "Middernacht op kerstavond is een heel mooi beginmoment en we hebben zo extra ruimte voor de muziek. Nu kunnen we meer albumversies van bepaalde nummers draaien die net iets langer duren dan de single-variant.”

Uiteraard volg je de uitzending van de NPO Radio 2 Top 2000 van 25 t/m 31 december op radio, tv en online. De complete lijst van dit jaar onthullen we op 17 december. Bekijk nu alvast de top 10.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie