Podcast
KRO-NCRV

Holly Mae Brood: 'Herman Brood was de meest waanzinnige vader'

foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. Holly Mae Brood: 'Herman Brood was de meest waanzinnige vader'

In een nieuwe aflevering van 30 MINUTEN RAUW praat Ruud de Wild met actrice en presentatrice Holly Mae Brood. Onder anderen over opgroeien met Herman Brood als vader, haar succesvolle carrière en naakt poseren.

Holly Mae wordt geboren als dochter van Xandra Jansen, die op dat moment is getrouwd met Herman Brood. Herman is niet de biologische vader van Holly Mae, maar zo ziet ze hem wel. "Herman was wel echt mijn vader", zegt Holly. "Grappig, ik spreek nooit zijn naam uit, eigenlijk. Dat was gewoon mijn vader. Ik wist ook niets anders. Die is meteen met mij op z'n rug mij gaan aangeven. Ik heb meteen zijn achternaam gekregen. [...] Dat was de meest waanzinnige vader die je je kon wensen."

In de podcast spreken Ruud en Holly Mae over het moment dat ze hoorde dat Herman niet haar biologische vader is: "Ik heb heel lang bij mijn moeder geslapen, en zij zei letterlijk ineens toen we in bed lagen 'oké dit is eigenlijk de situatie en ik weet ook niet zo goed wat ik er mee moet'. En ik zo 'wat?!'".

Succesvolle carrière

Al op jonge leeftijd stond Holly Mae in de schijnwerpers. Ze verscheen voor het eerst op het toneel tijdens Kinderen Voor Kinderen. "Ik zag staan dat je daar auditie voor kon doen en ik dacht, dit wil ik. Ik vond het waanzinnig", vertelt ze in 30 MINUTEN RAUW. Ook daarna liep haar carrière op rolletjes. Ze acteerde in GTST, presenteerde ze een periode voor YouTube-kanaal Concentrate en speelt ze in bioscoopfilm Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn. Of ze iedereen al in heeft gehaald qua carrière? "Absoluut niet", antwoordt ze.

Luister hieronder naar de volledige aflevering waar ze praat over de rol van haar biologische vader, naakt posteren voor JFK en trouwen.

#7 - 30 MINUTEN RAUW met Holly Mae Brood (S08) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

30 MINUTEN RAUW

Ruud de Wild stelt 30 minuten lang vlijmscherpe vragen aan een bijzonder persoon. De wekker wordt gezet, er wordt geen vraag geschuwd en het resultaat hoor je ongecensureerd in 30 MINUTEN RAUW.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie