Podcast

Leo Blokhuis brengt ode aan John Miles in Top 2000 a gogo

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Leo Blokhuis brengt ode aan John Miles in Top 2000 a gogo

Dit jaar ontvielen ons opnieuw heel wat muzikale grootheden. In de nieuwe aflevering van Top 2000 a gogo staat Leo Blokhuis stil bij drie overleden artiesten die hem aan het hart gaan.

Begin december overleed John Miles op 72-jarige leeftijd. In de nieuwe podcastaflevering van Top 2000 a gogo blikt Leo terug op het leven van de Engelse muzikant. Verder komt singer-songwriter Jim Weatherly aan bod. Hij schreef tijdens zijn muzikale carrière onder meer Midnight Train To Georgia van Gladys Knight & The Pips. Ook staat Leo stil bij Joe Simon, een van de grondleggers van Southern Soul.

#11 - Ons ontvallen in 2021 (S03) - Top 2000 a gogo

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je iPhone of Android telefoon.

Volg de NPO Radio 2 Top 2000

De beste, leukste en mooiste liedjes ooit hoor je van 25 t/m 31 december in de Top 2000! Je volgt de lijst der lijsten via radio, tv en online. Bekijk de lijst van dit jaar.

>> KLIK HIER OM DE LIJST VAN 2021 TE BEKIJKEN <<

Ster advertentie
Ster advertentie