Programma
BNNVARA

Jan-Willem en Jeroen oefenen voor de Nijmeegse Vierdaagse

foto: Jan-Willem Start Op!foto: Jan-Willem Start Op!
  1. Nieuwschevron right
  2. Jan-Willem en Jeroen oefenen voor de Nijmeegse Vierdaagse

Tijdens Jan-Willem Start Op! worden er morgenvroeg heel veel stappen gezet. Je hoort de ochtendshow namelijk live vanuit Nijmegen.

Vorig jaar liepen Jan-Willem en Jeroen tijdens de ochtendshow mee met de wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse. Ze spraken tijdens het wandelen Dionne Stax, die als een speer over de route ging. En Guido die er eigenlijk helemaal niet zo'n zin meer in had. Ook kwamen ze oud NOS presentator Gijs Wanders, een man met magische borreltjes én heel veel NPO Radio 2 luisteraars tegen.

Woensdag live oefenen

Dit jaar gaan Jeroen en Jan-Willem dat nog eens dunnetjes overdoen. Van 18 tot en met 21 juli hoor je de ochtendshow live vanaf de Nijmeegse Vierdaagse. Om niet onbeslagen ten ijs te komen, gaan Jan-Willem en Jeroen morgenochtend live in de ochtendshow nog even oefenen met wandelen. Dat doen ze samen met een aantal luisteraars en op niet zomaar een dag: Jeroen is namelijk jarig.

Kijk en luister morgenochtend live mee via nporadio2.nl/live!

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie