Programma

Luister: Leo Blokhuis & Matthijs van Nieuwkerk presenteren Collectebonanza

  1. Nieuwschevron right
  2. Luister: Leo Blokhuis & Matthijs van Nieuwkerk presenteren Collectebonanza

Normaal gesproken hoor je Rob zelf iedere werkdag tussen 14.00 en 16.00 uur op NPO Radio 2, maar dinsdag 4 september maakte 'ie ruimte voor Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis! Allemaal voor de NPO Radio 2 Collectebonanza.

Luister terug via de NPO Radio 2 Collecteweek-podcast

Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis, live vanuit het huis van Rob Stenders in Almere klinkt als een heel goed recept, en dat was het ook! Om deze uren niet verloren te laten gaan hebben we ze gebundeld in de NPO Radio 2 Collecteweek-podcast. Deze is te beluisteren in de NPO Radio 2-app en via iTunes.

Alle afleveringen vind je hier op een rij.

Liever de RSS-feed toevoegen aan je eigen service? Dat kan! Vind de RSS-feed via deze link en voeg hem toe. Fijne RSS readers zijn bijv. Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.

SMS 'Radio' naar 4333

Benieuwd hoe jij ook je financiële steentje bij kan dragen? Dat doe je door 'Radio' naar 4333 te sms'en (zo doneer je automatisch 2 euro) of doe een donatie via de actiepagina van Rob.

NPO RADIO 2 COLLECTEWEEK

NPO Radio 2 steunt van 3 tot en met 7 september de collecteweek van KWF Kankerbestrijding. Rob, Bart, Wouter, Frank en Timur zetten zich in om deze ziekte onder de aandacht te brengen. Ieder doen ze dat op hun eigen manier. Zo gaan Wouter & Frank op pad met de NPO Radio 2 Collectebus en gaat Timur in gesprek met patiënten in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis. Benieuwd wat de andere DJ's gaan doen? Lees hier meer over de NPO Radio 2 Collecteweek.

Foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie